Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:35371 kpl

Esittely

01.jpg

Greyhound Väinö hierottavana © Pirjo Jutila

Tervehdys! Olen Marja Nuottanen, koirahieroja, koulutettu hieroja ja osteopaattiopiskelija. Valmistuin koirahierojaksi Tampereen Urheiluhierojakoulusta vuonna 2010 ja olen siitä lähtien työskennellyt yrittäjänä. Eläinten hyvinvointi ja sen parissa työskenteleminen on kiinnostanut minua aina, joten olen enemmän kuin kiitollinen voidessani toteuttaa unelmaani. Koirahieronta antaa minulle äärettömän paljon - tuskin mikään on yhtä palkitsevaa kuin nähdä kättensä jälki ja muutos koirassa. Jokainen koira on omanlaisensa persoona, jota hoidan aina sen omilla ehdoilla, kunnioittaen yksilöllisyyttä.

Olen kasvanut koirien parissa vaippaikäisestä saakka ja harrastanut aktiivisesti vuosituhannen alusta lähtien. Aiemmin rotuvalikoimaan on kuulunut cockereita, cavaliereja ja isovillakoira. Nykyään sohvanvaltaajina ja lenkkikavereina toimivat whippetit Lykke ja Vixen. 

Jatkokoulutusta alalle olen hankkinut opiskelemalla eläintenhoitajaksi kennellinjalla Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksessa, Kannuksessa. Koirien ohella hoituu myös omistajan lihashuolto, sillä olen suorittanut hierojan ammattitutkinnon. Tällä hetkellä opiskelen osteopaatiksi Metropolia Ammattikorkeakoulussa.

Hoidan koiria pääkaupunkiseudulla, mutta klinikkapäivät myös kauemmaksi ovat sovittavissa. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on jotain kysyttävää koirasi lihashuoltoon liittyen. Katsotaan saataisiinko sinunkin rekustasi entistä rennompi!                               

-Marja-