Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:33984 kpl

Esittely

01.jpg

Greyhound Väinö hierottavana © Pirjo Jutila

Heippa! Olen Marja Nuottanen, koirahieroja, trimmaaja ja koulutettu hieroja. Valmistuin Tampereen Urheiluhierojakoulusta vuonna 2010 ja koulutukseni oli laajuudeltaan 20 opintoviikkoa pitäen sisällään 400 lähiopetustuntia, vähintään 100 tuntia harjoitushierontoja projektikoirilla ja runsaasti etäopiskelua. Opettajina kurssilla toimivat koirahierojat Päivi Kilponen ja Piipa Takala, eläinfysioterapeutti Kirsi Piispanen, osteopaatti Leena Piira, ulkomuototuomari Päivi Eerola, MMM, tutkija Riitta Kempe sekä eläinlääkärit Anna Chrons ja Virpi Arminen.  

Eläinten hyvinvointi ja sen parissa työskenteleminen on kiinnostanut minua aina, joten olen enemmän kuin iloinen voidessani toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni. Koirahieronta antaa minulle äärettömän paljon - tuskin mikään on yhtä palkitsevaa kuin seurata aiemmin niin kankean koiran muuttumista jälleen vetreäksi. Jokainen koira on omanlaisensa persoona, jota hoidan aina sen omilla ehdoilla, kunnioittaen yksilöllisyyttä.

Olen kasvanut koirien parissa vaippaikäisestä saakka ja harrastanut aktiivisesti vuosituhannen alusta lähtien. Aiemmin rotuvalikoimaan on kuulunut cockereita, cavaliereja ja isovillakoira. Nykyään sohvanvaltaajina toimivat whippetit Neve, Lykke ja Vixen. 

Jatkokoulutusta alalle olen hankkinut opiskelemalla eläintenhoitajaksi kennellinjalla Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksessa, Kannuksessa. Koirien ohella hoituu myös omistajan lihashuolto, sillä olen suorittanut hierojan ammattitutkinnon Etelä-Pohjanmaan urheiluhierojakoulussa. Tällä hetkellä opiskelen osteopaatiksi Metropolia Ammattikorkeakoulussa.

Hoidan koiria pääkaupunkiseudulla, mutta klinikkapäivät myös kauemmaksi ovat sovittavissa. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on jotain kysyttävää koirasi lihashuoltoon liittyen. Katsotaan saataisiinko sinunkin rekustasi entistä rennompi!                               

-Marja-