Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:22566 kpl

Muut hoitomuodot

Hieronnnassa käytän klassisten ja urheiluhierontaotteiden lisäksi faskiatekniikoita, triggerpainantaa ja mobilisoivaa hierontaa kulloisenkin asiakkaan mukaan. Näiden lisäksi "työkalupakista" löytyy paljon muitakin konsteja! 

Venyttely

Venyttely on tärkeä osa etenkin harrastuskoiran lihashuoltoa. Se auttaa ehkäisemään lihaskireyksiä ja -vaurioita, tekee lihaskudoksesta elastisemman ja palauttaa lihakset suorituksen jälkeen. Säännöllinen venyttely myös rentouttaa, edistää koiran kehontuntemusta ja parantaa koordinaatiota. Hieronnan yhteydessä suoritettuna venyttely pidentää hoidon vaikutusta. Hieronnan yhteydessä annan kuvalliset venyttelyohjeet ja opastan omistajaa venyttelemään koiraansa oikein.

 

060.jpg059.jpg 

Lämpö- ja kylmähoidot

Lämpöhoito sopii kroonisten sairauksien, kuten nivelrikon hoitoon. Se vilkastuttaa verenkiertoa, lievittää kipua ja rentouttaa. Lämpöhoito on erinomainen apuväline voimakkaissa lihas- ja kalvokireyksissä, sillä lämmön ansiosta lihasta pystyy käsittelemään paremmin. Lämpöhoitoa voi omistaja itsekin antaa hierontojen välillä.

Kylmähoitoa käytetään akuuttien ongelmien, kuten revähdysten, venähdysten ja tulehdusten hoitoon, sillä kylmä rajaa tulehduksen ja poistaa turvotusta. Se lievittää myös kipua tehokkaasti.

Laserhoito

Matalateholaserilla voidaan hoitaa lihaskireyksiä, erilaisia kudosvammoja ja nopeuttaa niiden paranemista sekä lievittää kipua. 

TENS-sähköhoito

TENS tarkoittaa ihon läpi annettavaa sähköistä ärsytystä. TENS-laite lähettää heikkoja sähkoimpulsseja ihon läpi sen alla oleviin hermoihin, jolloin kipuärsykkeiden kulku aivoihin estyy kokonaan tai osittain. TENSiä voidaan käyttää akuuteissa ja kroonisissa kivuissa, mutta myös totutteluna hierontaan. TENS on oiva apuväline silloin, kun koira on niin kipeä ja kosketusarka, ettei sitä voi varsinaisesti hieroa. TENS sopii myös traumoista ja leikkauksista toipuvien koirien kuntoutukseen.

 

055.jpg057.jpg